Get off my property!


En skikkelig stor by med skikkelig høye hus
July 3, 2009, 7:24 pm
Filed under: Uncategorized

ny.skylineVi bodde hos ei veldig trivelig venninne av en venn av Marie i Williamsburg, midt mellom hippster-hælvete og et hyggelig jødisk nabolag bebodd av ortodokse jøder hvor kvinnene måtte gå med parykk eller slør for å gjemme håret, og krøllskinnskjegget hos ennenevar langtidsdyrket.

ny.colalightHanna, grepet av å være i USA, gikk rett inn i en transe som varte ut turen, hvor hun trodde hun var i en Cola-light-reklame hvor folk får dyreegenskaper av å drikke drikken. Mjau. Her på taket på huset vårt i Williamsburg.

ny.muppetogragnhildMidt i Williamsburg, morgenen etter en noe skakende tur på byen møtte jeg og Ragnhild Sesame Street. Crazyness! En ikke i det hele tatt ille berørt og irritable Ragnhild ble villig dokumentert av undertegnede mens den røde blobben snakket med rullestoljenta om at en må passe på så en ikke faller ned fra ting. Wow. Definitvt på topp-ti-lista mi over både illusjoner som brister og magi sett i skaperøyeblikket. På plassen rett etter den gangen jeg kom opp og så Åge Aleksandersen opptre under en innspilling til Tore på Sporet på en plen ved Tyholt.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: