Get off my property!


Absolutt alt om USA
July 3, 2009, 7:12 pm
Filed under: Reiseliv, Sånn derre kultur

ny.mylderetVi er neste blassert i stykker rett etter ankomsten til New York, startpunktet for roadtrippen. Se hvordan vi nesten ikke får gåsehud av neonskiltene.

5 måneder i USA gjør noe med deg. Alt noenlyset som siver igjennom persiennene dine, den konstante skytingen i bakgaten bak huset ditt. En feit og en tynn politiman som jager skurker ned branntrappene utenfor vinduet ditt. Streetwise ungegutter som er røffe på overflaten men som tilslutt bånder med han feit politmannen og klare å fange drapsmannen. Amerikanskbygde biler som kjører nedover bratte gater og kræsjer inn i butikken i første etasje. Alt dette er USA.

ny.neon

Men når en har vært i en by en stund søker en noe nytt. En blir blassert. Og for å komme oss ut av denne sinntilstanden måtte vi søke utenfor San Francisco, etter det ekte USA. Et USA hvor alle de sanne stereotypene ikke er sanne. Hvor den feite politmannen kan være tynn, og omvendt. Og hvor han streetsmarte kiden faktisk ikke er god på bunnen. Og hvor bilene kjører sakte i oppoverbakke. Det fant vi ikke. Men vi dro på en biltur rundt i hele forbanne USA. Her er bildene.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: